Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 10 feb 2019

5 redenen waarom meisjes die altijd te laat zijn zo woest aantrekkelijk zijn

Krijg jij het niet voor elkaar om op tijd op je werk te verschijnen, laat staan om de trein op tijd te halen? Dat lijkt misschien een vreselijke eigenschap maar je kunt het ook van de positieve kant bekijken. Meisjes die altijd te laat komen zijn namelijk woest aantrekkelijk en dit zijn de redenen waarom.

Je hoeft je nooit meer te haasten na het zien van deze redenen waarom vrouwen die altijd te laat komen juist zo woest aantrekkelijk zijn.

1. Ze vertrekken niet voordat ze er piekfijn uitzien

Er is natuurlijk ook een reden waarom sommige meisjes altijd te laat zijn. Ze verlaten het huis niet zonder dat ze er piekfijn uitzien. Komt de trein eraan, jammer dan ze gaat echt niet zonder een perfect matchende outfit naar buiten.

2. Fuck it mentaliteit

Vrouwen die altijd te laat komen hebben daar echt schijt aan. Dat klinkt een beetje bot maar dat maakt ze wel onwijs aantrekkelijk. Ze trekken zich namelijk niks aan van de mening van anderen en dat is dan wel weer een hele fijne eigenschap.

3. Zelfverzekerd

Het maakt ze niet uit wie er tegenover haar zit als ze te laat komt. Er is niemand waarvoor ze deze principes opzij zet, zelfs niet de baas. Mannen vinden dit woest aantrekkelijk.

4. Haar zit sexy

Sommige vrouwen komen te laat omdat ze nog lang in bed blijven liggen. Al staat ze niet eens in de spiegel met haar net-uit-bed-hairdo ziet ze er super aantrekkelijk en nonchalant uit. Winnen.

5. Ze maken een groots entree

Wie te laat komt krijgt sowieso aandacht bij binnenkomst en dat vindt ze helemaal niet erg. Sterker nog, ze geniet juist wel van een groot entree.

En er zijn nog veel meer redenen waarom te laten komen helemaal niet erg is.

Waarom mensen die te laat komen later het meest succesvol zijn

Reageer op artikel:
5 redenen waarom meisjes die altijd te laat zijn zo woest aantrekkelijk zijn
Sluiten