Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 16 feb 2018

Draag je altijd zwart? Dan ben je een ware creativeling

Je neemt je misschien voor om eens wat meer gekleurde kledingstukken te kopen als je aan het shoppen bent. Of om eens die gele trui uit je kast te pakken. Maar op een of andere manier heb je toch altijd een zwarte outfit aan.

Maar weet je wat, het is juist een hartstikke goed teken als je altijd zwart draagt. Want mensen die altijd zwart dragen zijn echte creatievelingen.

Je dacht misschien dat zwarte kleding dragen betekent dat je een sombere inborst hebt of zo, maar dat is helemaal niet waar. Het is juist een teken van creativiteit als jouw ‘uniform’ een zwarte spijkerbroek met een zwart shirt is. Dat schrijft Knack.be.

De ware betekenis van altijd zwarte kleding dragen

Let maar eens op als je foto’s ziet van kunstenaars of als je op een vernissage bent of bij een modeshow, de kunstenaars zijn altijd de types die zich volledig in het zwart hullen.

De belangrijkste reden hiervoor is dat creatieve mensen hun creativiteit niet verspillen aan hun outfit. Soms vergt het namelijk best wat creativiteit om een hippe outfit te bedenken. En die hersencapaciteit gebruik je gewoon liever voor andere dingen.

Altijd zwart dragen is een teken van creativiteit

Draag jij altijd zwart? En zijn er mensen die zich altijd geroepen voelen om daar wat van te zeggen? (Voornamelijk je moeder). Dan kun je voortaan zeggen dat je een creatief genie bent. Score.

Reageer op artikel:
Draag je altijd zwart? Dan ben je een ware creativeling
Sluiten