Amazon Nederland is live en dit zijn de beautyproducten die je direct wilt bestellen

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zo ver: de Nederlandse variant van Amazon is live. Waarom we daar blij van worden? Omdat we nu toegang hebben tot heel veel nieuwe beauty merken. En daarom hebben we onze favoriete beauty buys op een rijtje gezet.

Het beauty-aanbod van Amazon

Wie wel eens op de Amerikaanse of Duitse Amazon heeft besteld weet dat ze veel fijne beauty merken hebben. Het probleem was alleen altijd: lange wachttijden, hoge importkosten of alleen Duitse beschrijvingen. Dat is vanaf nu voorbij, want de Nederlandse website is ein-de-lijk live.

Tussen alle vreemde apparaten en gekke maskers vind je er ook echte pareltjes. Niet alleen handige tools zoals uitwasbare wattenschijfjes, maar ook beauty merken die hiervoor nog moeilijk te krijgen waren in Nederland. Dit zijn onze favorieten.

Belei

Omdat beauty zo’n succes is op Amazon, was het te verwachten dat ze ook met een eigen lijn zouden komen. En die is er inmiddels: Belei. Vanaf nu kunnen we deze fijne skincare producten ook in Nederland shoppen. Alle producten zijn vrij van dierproeven, sulfaten, parabenen en ftalaten (zie hier meer informatie over wat dit zijn).

Je shopt Belei hier.

Neutrogena

Wie wel eens in Amerika is geweest of op beautyforums kijkt weet dat Neutrogena booming is. Deze relatief goedkope drugstore producten zijn superfijn wanneer je last van een gevoelige of acne huid hebt. Met de komst van Amazon zijn ook deze producten eindelijk beschikbaar.

Shop de producten van Neutrogena hier.

KVD Beauty

Er is laatste tijd veel te doen geweest rondom dit merk. Kat von D beauty veranderde in KVD beauty, nadat de oprichtster Kat von D het bedrijf verliet. Op Amazon vind je zowel de ‘oude’ producten, als de nieuwe collectie.

Bekijk KVD Beauty hier.

Fenty Beauty

Moest je voorheen nog vragen of je vriendinnen Fenty mee wilden nemen van vakantie, nu kun je het gewoon zelf shoppen. Ook deze items staan namelijk op Amazon. Wij kunnen niet kiezen: gaan we eerst de Killawat aanschaffen of de Matte Moiselle?

Shop Fenty Beauty hier.

Milk Makeup

Het aanbod van Milk Makeup is nog beperkt op Amazon, maar hé: iets is beter dan niets! Je shopt nu in ieder geval de bekende sticks hier. Nog een kwestie van tijd voordat ook de rest van de collectie te koop is.

Bekijk Milk Makeup hier.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Amazon Nederland is live en dit zijn de beautyproducten die je direct wilt bestellen
Sluiten