Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Life 17 dec 2020

Babynieuws! Amber en Arda van Temptation Island zijn ouders geworden

Babynieuws! Temptation-Amber en Arda hebben gisterochtend een kindje gekregen. Het nieuws werd natuurlijk al gauw op social media gedeeld, waar te lezen was dat baby Türker (de “werktitel” van de baby) op de wereld is gekomen.

Vorige week werden Melissa en Gianni ouders van baby Donder, en nu is er een nieuwe Temptation Island-baby bij de club.

Amber en Arda ouders geworden

Arda en Amber deelden tijdens de zwangerschap af en toe al updates en gisteravond liet Arda in zijn Stories al weten dat hij samen met Amber in het ziekenhuis was omdat het zo ver was: baby Türker zou ieder moment komen.

Er kwam pijnbestrijding aan te pas, maar gisterochtend vroeg werd baby A. geboren. De naam is dus nog niet bekend, we weten alleen dat het met de letter A begint.

Een echt wondertje

Het verhaal van Arda en Amber is best bijzonder. Niet alleen omdat de twee elkaar leerden kennen door ons favoriete programma, Temptation Island, maar ook omdat Amber dacht dat ze geen kinderen kon krijgen.

De twee ontmoetten elkaar op Temptation Island, waar Arda meedeed met ex-lover Elke en Amber een van de verleidsters was. Tijdens Temptation ging Arda vreemd met Eline, maar ná het programma kwam verleidster Amber in beeld.

De twee zijn inmiddels al een tijd gelukkig. En hoewel Amber dacht dat ze geen kinderen meer kon krijgen door complicaties door een spiraaltje vier jaar geleden, bleek dat helemaal niet het geval te zijn. De twee zijn ouders geworden en wij zijn heel benieuwd naar de naam.

Reageer op artikel:
Babynieuws! Amber en Arda van Temptation Island zijn ouders geworden
Sluiten