Amen! Een man is het nieuwe gezicht van een make-up campagne en het is fabulous

Make-up kan ons meisjes heel gelukkig maken. Een nieuwe mascara, een prachtige highlighter, de perfecte kleur lipstick. Maar dat ook mannen happy kunnen worden van zichzelf nog mooier maken, is toch nog een taboe. En daarom is het zo fantastisch dat Maybelline een man het gezicht laat zijn van de nieuwste campagne.

Manny Gutierrez is de man die de eer heeft om de eerste man te zijn in een campagne van Maybelline. Hij is een bekende vlogger en heeft 3 miljoen volgers op Instagram. En hij is een enorme make-up fan.

Mannen mogen ook make-uppen

In de campagne gaat Manny helemaal los met de Volum’ Express The Kolossaal Bog Shot Mascara. Met de slogan ‘get bossed up’, wil hij dat iedereen zich zelfverzekerd voelt om je wimpers een likje mascara te geven. Vrouwen én mannen.

Het lijkt alsof we bezig zijn met de emancipatie van de man. Mannen mogen ook choker kettingen dragen, sieraden in hun baard dragen en ja, zich opmaken. Misschien dat sommige mannen het liever laten bij een beetje concealer na een zware nacht, maar deze video laat zien dat all the way ook fabulous kan zijn.

Misschien wil je dit ook even lezen: Haha! Je kunt je lover nu baardsieraden cadeau doen

Reageer op artikel:
Amen! Een man is het nieuwe gezicht van een make-up campagne en het is fabulous
Sluiten