Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 3 jan 2018

Goal: In Amerika zijn audities om een echte zeemeermin te worden

Als jij altijd al het gevoel hebt gehad dat Ariël familie van je is en je je afvraagt waarom jij geen staart hebt, pieker niet langer. Dit is je kans om dichter bij je favo Disneyprinses ooit te komen. Je kunt onder water gaan leven en een echte zeemeermin worden in Amerika. En je krijgt nog betaald ook.

Dromen komen uit: word een zeemeermin

Nieuw jaar, tijd om je dromen te verwezenlijken, vind je niet? Niets is cooler dan eindelijk een zeemeermin worden, waar je voor betaald krijgt ook. Als onderwater leven, Ariël zijn en wonen in Amerika je droom is, pak deze kans dan.

De Weeki Wachee Springs State Park in Florida is op dit moment opzoek naar professionele zeemeerminnen. Op 13 januari 2018 houdt deze organisatie audities en kan jij laten zien dat jij het in je hebt om een echte zeemeermin te worden.

Wat er van je wordt verwacht

De auditie is niet zomaar een auditie. Je zult je direct in het water begeven waarna je zo’n 275 meter gaat zwemmen. Dit wordt getimed. Daarna zul je nog zo’n tien tot vijftien minuten trappelen in het water. Begin maar vast te werken aan je conditie. Maar dan heb je ook wat. Want als jij het wordt mag je je vier dagen per week in het water begeven en je zeemeerminstaart showen tussen de andere zeventien zeemeerminnnen en zeemeermannen.

Heb je de eerste ronde overleefd? Dan zul je daarna nog je waterballet skills moeten showen aan de jury. Denk aan de beroemde ‘flip’ met je staart. Zodra jij straalt en laat zien dat je dit écht wilt, heb je een grote kans dat jij de nieuwe ster in het water zult worden.

Go go go aanmelden maar

Volgens het Facebook event waar de auditie bekend werd gemaakt is het startsalaris zo’n 8,50 euro per uur als je achttien jaar bent. Je verdient geld, bent een zeemeermin én woont gewoon in Florida. Meld je snel aan en koop dat ticket naar de US of A, de inschrijven sluiten op 11 januari.

Dit vind je vast ook heel fijn: Er bestaat een zeemeermincafé en jij wordt daar enorm in de watten gelegd

Reageer op artikel:
Goal: In Amerika zijn audities om een echte zeemeermin te worden
Sluiten