Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 juni 2017

Zo haal je de Amerikaanse Netflix binnen en kun je nú de PLL-finale kijken

Vannacht is de aller-, aller-, allerlaatste aflevering van Pretty Little Liars in Amerika uitgezonden. Horror voor de trouwe fans, want in Nederland komt hij pas volgende week online. Dat betekent dat je moet wegduiken voor al die artikelen die al veel te veel verklappen en hopen dat jij de week goed doorkomt zodat jij gewoon rustig kan genieten van de laatste momenten van jouw PLL-leven. Of is er een andere manier?

Jazeker, natuurlijk is er een andere manier. We leven immers in de 21e eeuw. En nee, we hebben het niet over illegale praktijken waarbij je moet downloaden of streamen. Je kan namelijk jouw Netflix gewoon omzetten naar de Amerikaanse Netflix, waardoor jij nú al kan genieten van de ontknoping.

Super simpel schakelen naar de Amerikaanse Netflix

Oké, wellicht ook niet helemaal legaal, maar hé: jij hebt toch ook recht op de laatste aflevering. Waarom hebben mensen in Amerika hier meer recht op dan jij? Precies, niet. En het is nu super simpel om jouw Netflix om te draaien zodat ook jij kan kijken.

Hola

Op internet kan jij gemakkelijk de browserextensie Hola downloaden. Met deze extensie is in één klap het gehele Amerikaanse aanbod op Netflix beschikbaar voor jou. En wil je dan toch graag Nederlandse programma’s bekijken, dan zet je deze extensie weer uit. Hola kan je gemakkelijk downloaden op jouw computer, zodat je vanaf nu zowel PLL als alle andere Amerikaanse series eerder kan kijken dan de Nederlandse Netflix jou gunt.

Vanavond nog geen plannen? Nu wel: Pretty Little Liars de ontknoping kijken. Oh en wist je ook dat er een special het leven in is geroepen die ál jouw vragen beantwoordt én alle easter eggs onthult? Waarom wachten tot vanavond: de komende twee uur heb jij iets te doen.

N.B.: ongeacht dat Hola het mogelijk maakt om jouw Netflix om te zetten naar de Amerikaanse Netflix, moet je wel weten dat je gebruik maakt van een open VPN verbinding. Gratis VPN verbindingen zijn vaak niet veilig, en daardoor kan je als gebruiker gedupeerd raken. Altijd blijven oppassen.

Geen zin om te kijken? Dan kan je ook hier gewoon lezen wie het heeft gedaan: BREAKING! We weten EINDELIJK wie A.D. is in Pretty Little Liars! Had jij het goed?

Computertotaal

Reageer op artikel:
Zo haal je de Amerikaanse Netflix binnen en kun je nú de PLL-finale kijken
Sluiten