Renée
Renée | LinkedIn Love 17 aug 2018

OMG! Zijn Donny en Amijé nu ook verloofd?

Wat is dit een prachtige dag. Nu de allerlaatste Temptation Island VIPS aflevering erop zit, weten we dat Donny niet met Amijé verder wilde. Maar wat blijkt? De twee hebben weer een relatie en zijn misschien zelfs verloofd.

Ahhhhh. Dit is het enige wat we nog kunnen denken. We appen meteen onze vriendinnen die ook Temptation Island kijken, want wat heeft de ring met Donny’s bericht te maken?

Donny en Amijé hebben weer een relatie

Als we aflevering 12 mogen geloven waren Donny en Amijé echt uit elkaar naar Temptation. Genoeg reden om een traantje te laten. Vooral Amijé had er erg veel moeite mee.

Gelukkig hoefde ze niet lang te treuren. Nadat het twee maanden uit was hebben de twee elkaar weer gevonden. Zelfs nadat hij een avontuurtje beleefde met Danique. En ah, dan moet het wel echte liefde zijn? Op Instagram deelt Donny dit kiekje:

In de video met zijn broer zegt Donny het volgende. ‘We zijn eventjes uit elkaar geweest. Het kwam van mijn kant. Ik hou veel van Amijé en zij van mij, daar was niks anders aan. Ik had het idee dat ik even tijd voor mezelf nodig had. Ik wilde voor haar de man zijn die ze verdient. Ze is de liefde van mijn leven.’

Dave vertelt dat z’n broertje al snel weer terug was bij zijn vriendinnetje. Super lief. Amijé: ‘Wat voor mij zwaar was is dat hij moeite had om afstand te nemen. Ik mocht hem ineens niet meer spreken en dat was het zwaarste voor mij.’

Danique

Donny heeft het heel gezellig gehad met Danique, dus hoe zat het met die twee? ‘Ik ben nooit verliefd geweest op Danique, nooit gevoelens gehad.’ Dat was dus niet de reden waarom de relatie eindigde.

Hij geeft wel toe dat ze elkaar hebben gezien, óók op Ibiza.

Zijn Donny en Amijé verloofd?

Zie jij wat wij zien? De tekst It’s you, it’s always been you my princess is prachtig. Maar spotten we daar nu een VERLOVINGSRING emoji?

We zijn een beetje in de war. Misschien komen er wel twee huwelijken na Temptation Island VIPS. Eind goed, al goed.

Danique biecht op dat ze gevoelens heeft voor Donny

Reageer op artikel:
OMG! Zijn Donny en Amijé nu ook verloofd?
Sluiten