Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 31 okt 2018

Lief! Amije hield Donny’s Insta bij tijdens Expeditie Robinson ook al was het uit

We waren al fan van Amije toen we haar zagen in Temptation Island VIPS. Maar nu zijn we nog meer van haar gaan houden. Want terwijl het uit was tussen haar en Donny hield ze tóch zijn Instagram bij. Dat bewijst gewoon dat ze echt een goed en lief persoon is.

Amije kennen we natuurlijk van Temptation Island VIPS, waar ze samen met haar lover Donny Roelvink aan meedeed. Hij raakte echter in de war door de charmes van verleidster Danique, waardoor het koppel na het laatste kampvuur besloot geen contact meer te hebben en na te denken over de toekomst.

Amije vertelt over Donny, Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS

Donny kreeg wel heel veel tijd om na te denken, want hij vloog vrij snel door naar het onbewoonde eiland van Expeditie Robison. En Amije bleef achter. Hoe vond ze dat eigenlijk? Dat vroegen Beautify’s Gina en Yasmine haar en je kunt haar reactie zien in onze video.

Om alvast een spoiler te geven; ze hield Donny’s Instagram bij toen bij meedeed aan Expeditie Robinson 2018, terwijl ze dus niet samen waren. Dat is toch wel super lief. Zouden wij niet per se doen voor een ex…

Maar eind goed al goed, want inmiddels zijn Amije en Donny weer samen. En wonen ze zelfs samen. Of toch niet? Want ook daar vertelt Amije het een en ander over. ’Ja, wel en niet. Het is lastig,’ vertelt ze.

Abonneer je op ons Youtube kanaal als je als eerst onze video’s wil zien.

Reageer op artikel:
Lief! Amije hield Donny’s Insta bij tijdens Expeditie Robinson ook al was het uit
Sluiten