Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 10 dec 2018

Houd je van chocola? Deze week kun je dan onbeperkt choco toetjes eten

Chocolade, het water loopt je misschien al in de mond als je alleen maar dénkt aan de zoete en romige substantie. Chocolade heeft de gave een slechte dag goed te maken en een goede dag nog beter. En het wordt allemaal nog geweldiger, want er komt een speciale chocolade-avond in Amsterdam.

Een avond die volledig in het teken staat van chocolade, beter gaat het leven gewoon niet worden. Heb je deze week nog een avond niets te doen? Neem dan je choco-minnende vriendinnen mee naar Metropolitan in Amsterdam, want daar vindt de eerste editie van de Amsterdam Chocolate Night plaats.

Amsterdam Chocolate Night op 13 december

Je komt op 13 december volledig aan je trekken als chocolade lover bij Metropolitan. Je kunt tijdens deze avond verschillende chocolade desserts bestellen die speciaal voor de gelegenheid in het leven zijn geroepen. En de avond duurt tot drie uur ’s nachts, wat héél veel toetjes betekent.

De aanleiding is het boek de Chocolade Bijbel, dat op 1 december is verschenen. En het idee is dat er nuieder jaareen Amsterdam Chocolate Night is. Steeds op een andere plek in de stad. Klinkt ons verrukkelijk in de oren.

Neem gerust nog een blokje want van chocolade leef je langer

debuik.nl

Reageer op artikel:
Houd je van chocola? Deze week kun je dan onbeperkt choco toetjes eten
Sluiten