Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 23 feb 2018

Geen zin in airhockey? In Amsterdam kun je straks ook glow in the dark apenkooien

Als je wel van een spelletje houdt, dan heb je in Amsterdam genoeg adresjes waar je langs kunt gaan. Zo kun je naar de TonTon Club gaan, binnenkort naar airhockeyclub PUCK en straks ook nog naar de Konijnenstraat. Daar vind je geen konijnen, maar wel feestende aapjes in een donkere ruimte met felle kleuren.

Aapjes? Oke, we bedoelen eigenlijk gewoon volwassen mensen die het nog steeds leuk vinden om als kinderen te gaan klauteren over allerlei hindernissen. In het donker.

Apenkooien in het donker in Amsterdam

Geef maar toe, je wilt ook wel even weten wanneer en waar je dit kunt doen. In Amsterdam kun je binnenkort het kind in je loslaten en gaan apenkooien. Maar niet zomaar zoals je gewend bent. De hele zaal is namelijk donker en alle hindernissen zijn gemarkeerd met neon lichten. Eigenlijk gewoon glow in the dark apenkooien. Hoe cool?

Maar er gaat meer gebeuren in die hal. Er wordt ook muziek gedraaid uit de jaren 80 en 90. Het laatste kwartier vindt er ook nog eens een heuse disco plaats. Een goede opwarmer om daarna nog de kroeg in de gaan, lijkt ons.

Het sportieve feestje vindt vanavond plaats en begint om 20.30 uur. Hier kun je nog snel tickets scoren voordat het te laat is. Andere plannen? Binnenkort wordt er iets soortgelijks georganiseerd als we de organisatie mogen geloven. Zin in.

Reageer op artikel:
Geen zin in airhockey? In Amsterdam kun je straks ook glow in the dark apenkooien
Sluiten