Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 13 jan 2018

Zin in: In Amsterdam opent dit jaar de eerste Japanse karaokebar

Als je naar een karaokebar gaat en je keeltje is niet van goud, dan kan het soms wel eens beschamende momenten opleveren. Tenzij je alcoholpercentage in je bloed al wat gestegen is. Dan maakt het niet meer uit wat mensen in de zaal denken. Maar bij deze nieuwe karaokebar in Amsterdam kies je je eigen publiek.

In onze hoofdstad opent dit voorjaar de allereerste Japanse karaokebar van Nederland. En nee, daar hoef je geen Japans voor te kunnen spreken. De bar onderscheidt zich namelijk op een hele andere manier van de gebruikelijke karaoketenten.

De eerste Japanse karaokebar in Nederland

Vier Amsterdammers zijn een crowdfundactie gestart om hun project in de Reguliersdwarsstraat te verwezenlijken. Het project, ofwel een Japanse karaokebar, gaat de Duke of Tokyo heten. De muzikale hotspot krijgt een bar en zes privé karaokebooths die je met je girls kan afhuren voor een uurtje. Woeh.

En dat is nog niet alles. In zo’n karaokebooth vind je allerlei technologische hoogstandjes. Zo kun je een drankje bestellen via je telefoon en kun je de leukste nummertjes zelf selecteren via een iPad. Waar vind je zoiets nu in Nederland? Nergens. Correctie: nog nergens.

Trommel al je gezellige vriendinnetjes maar alvast op want dat wordt lachen tot je erbij neervalt. Oh, en ook een beetje zingen tot je erbij neervalt.

Reageer op artikel:
Zin in: In Amsterdam opent dit jaar de eerste Japanse karaokebar
Sluiten