Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 14 dec 2017

YES! In Amsterdam opent in januari het allereerste pop-up pug café

Team hond, mag ik even jullie aandacht? Er staat jullie in het nieuwe jaar namelijk iets fantastisch moois te wachten. Iets met een tijdelijk café en iets met pugs. Iets om niet aan je voorbij te laten gaan.

Stel je eens voor dat er een pop-up pug café zou zijn waar alleen maar pugs zouden rondlopen. Een plek waar jouw pug vriendjes kan worden met andere pugs of waar je als pugloos persoon andere pugs kunt vermaken. Stel je eens voor.

Pop-up pug café in Amsterdam

Klinkt als een droom toch? Nou dat is het niet. Want in januari wordt dit echt werkelijkheid.

Op de 28ste dag van het nieuwe jaar opent namelijk het allereerste pop-up pug café van Nederland. Het pop-up café staat helemaal in het teken van spelletjes, hapjes, drankjes en informatieve sessies. Als je een pug hebt, kun je er naartoe. Maar ook als je geen pug hebt. Love it.

Het café bevindt zich op Ruyschstraat 34 in Amsterdam en vraagt wel een kleine bijdrage bij de entree. Maar dat bedrag komt wel ten goede aan de Hondenbescherming. Heb je al meteen een goede daad verricht in het nieuwe jaar. Beter kun je 2018 bijna niet beginnen.

Tickets koop je hier.

Heb je dit gezichtsmasker ook al gezien? Met dit pug-gezichtsmasker lijk je beestachtig veel op je schattige, kleine dierenvriendje

Reageer op artikel:
YES! In Amsterdam opent in januari het allereerste pop-up pug café
Sluiten