Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 12 feb 2018

Yam! Er is een tostibar in Amsterdam waar je een tosti kunt eten na het uitgaan

Nadat je tot vroeg in de morgen de sterren van de hemel gedanst hebt in het weekend, is het heel normaal dat je intens veel honger hebt. Vaak is het geen probleem om een pizza, patatje of döner te fixen in de nacht, maar een tosti? Daarvoor kan je zelf in de keuken gaan staan. Maar daar heb je waarschijnlijk geen zin in.

Eigenlijk is het ook maar raar dat je nergens ‘s nachts een tosti kunt bestellen, toch? Dat vonden de bedenkers van tostibar Toast It dus ook.

Tostibar Toast It Amsterdam geopend

Daarom kun je nu naar een heuse tostibar in Amsterdam. Als je de bar binnenloopt, lijkt het net alsof je in Grease of een andere soortgelijke film bent beland. Maar gelukkig is het gewoon de fijne realiteit. In retro-stijl kun je tot 04.00 uur ‘s nachts lekker smikkelen van een tosti.

En wat voor tosti’s. Houd je van jong belegen kaas of toch meer van cheddar? Wat je wensen ook zijn, de tostibar heeft jouw favo smaaksensatie ongetwijfeld op de kaart staan. Om het af te maken, bestel je een milkshake in een glas dat reikt tot aan het plafond met toppings als kersen en Oreokoekjes. Biertjes ga je er niet vinden.

Het tostiwalhalla vind je op de Leidsekruisstraat 10 in Amsterdam. Als je al een wijntje te veel hebt gehad om de bar te vinden, dan kun je het best afgaan neonlichten en het bord waarop staat Back to the fifties. Dan vind je het zeker.

✨ Work in progress ✨ Toast it is opening soon, so stay tuned on the progress & opening date by following us ?

A post shared by Toast it! (@toastitamsterdam) on

De bar opent 15 februari officieel de deuren.

Reageer op artikel:
Yam! Er is een tostibar in Amsterdam waar je een tosti kunt eten na het uitgaan
Sluiten