Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 8 november 2017

Haha! Mensen versieren dit jaar ananassen in plaats van kerstbomen en het is echt heel grappig

We zitten alweer bijna op de helft van de maand november en dat betekent dat Kerstmis ook steeds en steeds dichter bij komt. Nadat de goedheiligman weer richting Spanje gaat, zetten we eigenlijk het liefst meteen het groene gezellige boompje op. Of een ananas, als je dit jaar eens heel wat anders wil.

Bij het horen van het woord ananas loopt het water ons al in de mond. Maar sommige mensen hoeven de vrucht niet per se op hun bord te hebben. Die gebruiken een ananas als kerstboom en zetten de vrucht liever op een fijn plekje met kerstversiering erin.

Ananas als kerstboom

Als je uitgekeken bent op de standaard kerstboom die je al ieder jaar optuigt, dan is dit wel een heel funny alternatief. En het is heel simpel, want de kroon is sterk genoeg om je leukste kerstballen te dragen. En om het echt af te maken zet je de vrucht gewoon een lekker brilletje op. En dat levert echt de meest hilarische beelden op:

En ga jij ook een ananassen inslaan om te versieren dit jaar?

Misschien is dit wel iets voor jouw ananas als kerstboom: Met deze Beauty and the Beast kerstballen wil je nu meteen je kerstboom optuigen

Reageer op artikel:
Haha! Mensen versieren dit jaar ananassen in plaats van kerstbomen en het is echt heel grappig
Sluiten