Renée
Renée | LinkedIn Life 26 sep 2018

*Smelt* Je kunt nog veel langer van André Hazes genieten

Goed nieuws als jij en je vriendinnen compleet weg smelten zodra je in de ogen van André Hazes kijkt. Zijn reallifesoap Ik Haal Alles Uit Het Leven keert terug voor een nieuw seizoen, dus jullie kunnen weer lekker voor de buis gaan zitten.

Ik Haal Alles Uit Het Leven heeft het inmiddels twee seizoenen volgehouden, maar dat betekent niet dat je nu al afscheid van André Hazes hoeft te nemen.

Het nieuwe seizoen van André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven

In André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven seizoen 3 zie je onder andere hoe de zanger zijn leven weer oppakt na een periode van rust. Omdat hij deze zomer oververmoeid was heeft hij verplicht een maand rust genomen. Maar hoe gaat het nu met hem?

Hij is in ieder geval weer terug bij zijn vriendin en kind. Dat is niet het enige goede nieuws, want ze hebben ook een huis gekocht. Daar krijg je ongetwijfeld het nodige van te zien. We hebben er nu al zin.

Wanneer is André weer te zien?

We weten niet hoe het met jou zit, maar we hebben inmiddels een enorme zwak voor André Hazes gekregen. Dat leuke gezinnetje, zijn stoere houding, de tatoeages… Kom maar door met seizoen 3 van Ik Haal Alles Uit Het Leven.

Eind november is het zover, dan keren de Hazesjes terug op SBS6.

11 x waarom André Hazes stiekem best een hottie is

Reageer op artikel:
*Smelt* Je kunt nog veel langer van André Hazes genieten
Sluiten