Al gezien? Deze vrouw lijkt als twee druppels water op Angelina Jolie

Ze zeggen dat iedereen in de wereld zeven dubbelgangers heeft. Al eerder hebben we verhalen geplaatst over vrouwen die op zoek zijn gegaan naar deze look-a-likes en ze ook hebben gevonden. Maar dat was nog niets vergeleken bij dit verhaal.

Er blijkt namelijk een dubbelganger te zijn van één van de mooiste vrouwen van de wereld: Angelina Jolie. En ook al is zij misschien niet jouw beeld van de perfecte prachtige vrouw, haar gezicht is op z’n minst opmerkelijk te noemen. Haar opvallende jukbeenderen en lippen zijn niet te missen.

Als je over dubbelgangers nadenkt, denk je vaak niet direct aan dubbelgangers van beroemdheden. Zeker niet een dubbelganger van zo’n karakteristiek gezicht en persoon als Angelina Jolie. Maar toch is ze er. Haar naam is Chelsea Marr, 24 jaar en afkomstig uit Schotland.

Chelsea wordt door haar vrienden omschreven als een verlegen vrouw. Ze noemt zichzelf dan ook een ‘normaal meisje die toevallig op een A-list beroemdheid lijkt’. Ze werkt voor een olie en gas recruitment bedrijf. Met gemak had ze model kunnen worden, maar dat aanbod sloeg ze keer op keer af.

Inmiddels heeft Chelsea meer dan 68.000 Instagram volgers die haar dagelijks herinneren aan het feit dat ze zo op Angelina Jolie lijkt. Bekijk en beoordeel zelf de gelijkenissen. Wij vinden het in ieder geval redelijk bizar.

Reageer op artikel:
Al gezien? Deze vrouw lijkt als twee druppels water op Angelina Jolie
Sluiten