Inslaan! Bij Aldi koop je nu anti-kater Prosecco (online)

Even serieus, de meeste mensen genieten intens van twee (of tien) glaasjes Prosecco zo nu en dan. Wat iets minder genieten is, is de enorme kater de volgende dag. Die met hoofdpijn gevulde dagen zijn officieel voorbij. Aldi verkoopt namelijk anti-kater Prosecco.

Anti-kater prosecco van Aldi

Wat is Aldi toch een fantastische winkel. Aangezien zo ongeveer iedereen houdt van een glaasje Prosecco zo nu en dan, werden we helemaal blij van dit nieuws. Alcohol waar je geen kater van krijgt? Dat is nou nieuws waar we blij van worden vandaag.

Voor slechts 9 euro koop je online al een flesje bubbels dat je zonder zorgen helemaal op mag drinken. Aldi’s organische Prosecco zou je volgens experts niet eens een klein beetje hoofdpijn geven de volgende dag.

anti-kater prosecco

Prosecco waar je totaal geen kater van krijgt? Hoe is dat mogelijk? Nou, de fles organische bubbels is gemaakt met minder sulfiet dan normaal gesproken toegevoegd wordt. Sulfiet is een conserveringsmiddel dat gebruikt wordt om wijn langer houdbaar te maken.

Blijkbaar is het zo dat onder andere deze chemicaliën jouw een kater geven de ochtend na een gezellige avond.

Hoe wordt het gemaakt?

De ecologische booze wordt gemaakt op het landgoed van de Corvezzo familie. De wijngaard is op dertig kilometer afstand van Venetië te vinden.

Op de grond van de familie groeien de druiven zonder pesticiden of herbiciden. De druiven worden met de hand geplukt en de wijngaarde gebruikt duurzame energie waar het mogelijk is.

Ondanks dat het pas september is, weten wij dat we deze Processo alvast voor heel december gaan inslaan. Eerste kerstdag iets te diep in het champagne-glaasje gekeken? Dankzij deze soort heb je er helemaal geen last van en ga je gewoon door naar je schoonfamilie.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Unicorn Cornetto’s bestaan en zien er zo mooi uit dat je ze haast niet wil opeten

Pretty52

Reageer op artikel:
Inslaan! Bij Aldi koop je nu anti-kater Prosecco (online)
Sluiten