Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 20 jul 2020

Kampeerders opgelet: Deze ANWB-slippers hebben een speciaal vakje voor je douchemunt

Nadat FEBO, Zeeman en Lidl met de badslippers kwamen, doet ANWB nu ook lekker mee. Ze kunnen op dit gebied natuurlijk niet achterblijven. De organisatie komt met een te leuke lijn met onder andere – je raadt het al – de bekende badslippers. Perfect voor de mensen die binnenkort gaan kamperen.

Zie jij jezelf wel flaneren op de camping met de nieuwe ANWB-slippers? Een ding is zeker, opvallen zul je zeker.

ANWB-slippers

De ANWB heeft zich ook gewaagd aan de hippe slipper. De knalgele slippers zijn voorzien van grote letters (net zoals de varianten van FEBO en Lidl). Je kunt het al raden: op de ene slipper staat ‘AN’ en op de andere “WB’. Uiteraard in het lettertype waar de organisatie kenbaar door is. Hieronder zie je een foto van de nieuwe fanwear van de ANWB.

Fanwear ANWB

Volgens de organisatie zijn de slippers absoluut een tikje retro. En laat retro nou de laatst tijd nét helemaal on trend zijn. Naast de slippers heeft de ANWB ook bijpassende sokken uitgebracht (zeg maar hallo tegen je matchende outfit). De slippers zitten volgens de ANWB echt megalekker, en hebben een ultiem zachte boven-binnenkant (je weet wel, dat gedeelte wat over je wreef zit).

En weet je wat het allerleukste is: de rechterslipper heeft aan de bovenkant een speciaal vakje waar je je douchemuntje in kunt doen. Perfect voor op de camping. Daarnaast zijn de matchy sokken van ademend katoen, je voeten kunnen dus meegenieten van het heerlijke zomerbriesje.

Waar te koop?

Deze slippers zijn niet zomaar slippers, maar limited edition. Je snapt dus wel dat je er snel bij moet zijn. Want wie wil er nou niet deze zomer de show stelen met deze knalgele slippers van de ANWB? Juist ja, niemand. Goed om te weten: ze hebben ook nog eens een fijn prijsje. Je scoort ze al voor €9,99 op de website van de ANWB.

Lees ook: Altijd al willen kamperen met alpaca’s? Dit is je kans!

Reageer op artikel:
Kampeerders opgelet: Deze ANWB-slippers hebben een speciaal vakje voor je douchemunt
Sluiten