Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 15 juni 2018

Vriendinnen! Er komt een levensgroot Apenkooi evenement buiten waardoor sporten ineens leuk is

Is shoppen jouw cardio en spendeer je de tijd liever met je besties dan dat je in je eentje naar de sportschool gaat? Dan is er goed nieuws. Er komt namelijk een evenement aan waarvoor je wel die sportlegging uit de kast wil halen. Maak kennis met Apenkooi.

Apenkooi ken je vast nog wel van vroeger. Toen jij en je vriendinnetjes alles op alles zetten om de ultieme apenkooi koningin van jullie basisschool klas te worden. Maar hé, waarom zou je dat nu, als volwassene, niet nog eens kunnen doen?

Apenkooi evenement in Nederland

Deliveroo, OneFit en ApenkooiGym organiseren namelijk het allerleukste evenement dat je de komende maand mee gaat maken. Dankzij hen kun je namelijk gratis meedoen aan een levensgroot Apenkooi spel en serieus, dat klinkt echt te leuk voor woorden.

Apenkooi locaties

Het concept is niet nieuw, maar het was zo jammer dat je niet op veel plekken mee kunt doen. Daarom hebben ze voor het levensgrote spel verschillende locaties gekozen. Je kunt de aap uithangen in Utrecht, Amsterdam en Den Haag. Jippie.

Heb je zin om in teams te strijden in de ultieme Apenkooi-setting? Dan ben je hier aan het goede adres:
23 juni 2018: Park Lepelenburg, Utrecht
1 juli 2018: Bouleshal Mooie Boules, Amsterdam
7 juli 2018: Haagse Bos, Den Haag

Er zijn niet al te veel plaatsen beschikbaar, dus trommel snel je girlsquad op voor een avondje gek doen. Check hier alles wat je moet weten. Meedoen is gratis, dus je hebt geen reden om niet naar Apenkooi te gaan, toch?

Reageer op artikel:
Vriendinnen! Er komt een levensgroot Apenkooi evenement buiten waardoor sporten ineens leuk is
Sluiten