Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 30 apr 2018

Voor iedereen die Apenkooien ook geweldig vond: Dit zijn de 7 beste herinneringen

Weet je nog: Apenkooi? Dit was het leukste moment van de week. Wanneer je hier aan terug denkt wordt je weer even blij als toen. Niks leukers dan gieren en brullen en zoveel lol maken.

Iedereen wordt enthousiast bij het woordje ‘apenkooi‘ en wanneer jij hier aan denkt ga je er automatisch door glimlachen. De gedachtens hieronder herken jij maar al te goed en zijn nog altijd even fantastisch.

Apenkooi herinneringen

  1. Wanneer de juf of meester ‘apenkooi’ zei werd je enorm blij. Gym was stom en apenkooi geweldig. Dit wilde je het liefst van de daken schreeuwen, als je dit niet al deed.
  2. Een lach van oor tot oor. Breder kon de glimlach op jouw gezicht echt niet worden.
  3. De spelregels waren nogal onduidelijk en dus was jij vaak tóch niet af. Je mocht langer meedoen en dat was wat je het allerliefste wilde.
  4.  Voetjes van de vloer. Dit was het ultieme moment van spanning en sensatie. Het spannende gevoel wat jij toen voelde, kan je nog steeds net zo voelen.
  5.  Apenkooien met andere scholen was nog spannender dan normaal. Er ontstonden nog meer verschillende regels waardoor jij nog langer met het spel mee kon doen.
  6. Apenkooi maakte jou tot de onderhandel koningin die je nu bent. Het begon allemaal toen al met: Tik jij mij niet, dan tik ik jou niet. Hier profiteer je vandaag de dag nog van.
  7. Wanneer jij keihard viel, stond je evengoed op. Afgaan was geen optie. Apenkooi maakte jou een stoer en sterk meisje.

Bonus

Het leukste van al: Apenkooi is er nu ook voor ouderen. Wij gaan glimlachen wanneer wij denken aan de allerleukste gymlessen ooit. Dus waarom zouden wij dit niet blijven doen? Je kan je nu opgeven voor apenkooi en alle lol van vroeger overnieuw beleven.

Reageer op artikel:
Voor iedereen die Apenkooien ook geweldig vond: Dit zijn de 7 beste herinneringen
Sluiten