Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 25 juni 2017

Te chill: Dankzij dit apparaatje jeuken je muggenbulten niet meer

Oké, je weet dat je lekker bent. Maar je wilt niet lekker zijn voor muggen. Helaas pindakaas ben jij zo'n prooi voor ze want jouw bloed is blijkbaar lekkerder dan bij anderen. Jij bent áltijd de pineut. En dan die jeuk.. niks lijkt te helpen. Tot nu. Dankzij dit apparaatje jeuken je muggenbulten niet meer.

Stomme muggenbulten

Een waar geschenk uit de hemel is dit apparaat als jij ook altijd onder de jeukende muggenbulten zit. De zomer is leuk, maar van deze bijkomstigheid word je gek. Ook al tref je de nodige maatregelen, er zit er altijd eentje tussen die je wel weet te prikken. Dit nieuwe apparaatje kan daarom wel eens je beste vriend worden.

Het apparaatje heet de Bite Helper en zorgt ervoor dat jouw muggenbulten niet meer jeuken. Het is een soort pen met een knopje en je duwt de bovenkant van de pen tegen je jeukende muggenbult. Druk het knopje 45 seconden in om de Bite Helper te activeren en de jeuk zal verdwijnen dankzij de ‘thermo-pulse’ technologie.

Zeg doei tegen jeuk

Deze technologie zorgt ervoor dat de pen vibreert en dat er warmte vrijkomt. Dit zorgt ervoor dat je bloed sneller circuleert. Dit neutraliseert het jeukende gevoel van de vervelende muggenbulten.

Je kunt er eentje scoren voor nog geen 35 euro en je zult jeuk-vrij door het leven kunnen deze zomer.

LEES OOK: Dít is waarom muggen jou wél bijten of juist nooit

Reageer op artikel:
Te chill: Dankzij dit apparaatje jeuken je muggenbulten niet meer
Sluiten