Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Travel 19 juli 2019

5 x handige apps die je wil downloaden voordat je op vakantie gaat

Het ultieme moment waarop je wil relaxen en juist aan niks wil denken is wanneer je ligt te zonnen op het strand. Dat snapt Beautify heel goed en daarom hebben we hier de apps die je op je mobiel wil zetten om van je vakantie een geweldige vakantie te maken.

Vijf handige apps voor op vakantie

Ben jij ook zo’n chaoot of een echte stresskip als het op inpakken aankomt? Dan wil je de volgende apps downloaden.

PackPoint

Deze app vraagt waar je op vakantie gaat, wat je daar van plant bent en maakt zo een lijstje met alles wat je nodig hebt. Plus dat hij alvast het weer even voor je checkt. Sta je daar niet straks met je teenslippertjes in de regen.

Valuta+

Deze app zorgt ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan wanneer je bij de kassa staat in het buitenland. Die kip en wijn bleek toch iets duurder dan jij voor ogen had. Valuta+ rekent om wat je nu echt betaalt wanneer je bijvoorbeeld in Londen bent.

GooseVPN

Kan jij niet zonder Temptation Island VIPS wanneer je in het buitenland zit? Maak dan een account aan bij GooseVPN, want deze app kan je verbinden met een Nederlandse router waardoor het lijkt dat je gewoon in Nederland zit. Kun je dus ook stiekem gebruiken voor hier en genieten van alle Amerikaanse series.

Urban journalist

Staat jouw Google-geschiedenis ook helemaal vol met zoekresultaten over de leukste hotspots? Download dan Urban journalist, waarbij bloggers en influencers zelf vertellen want hun favoriete restaurantjes en plekken zijn.

Rome2rio

9292 is maar lastig te gebruiken wanneer je in het buitenland zit. Wat je beter kan gebruiken is Rome2rio, die je vertelt hoe je het makkelijk en goedkoop van A naar B gaat.

Lees ook: Dankzij deze 4 tips maak jij als een pro de mooiste foto’s op reis *klik*

Reageer op artikel:
5 x handige apps die je wil downloaden voordat je op vakantie gaat
Sluiten