Renée
Renée | LinkedIn Life 13 mrt 2019

Houd de volgende datum vrij want dan draait April, May, June in de bioscopen

Weet je nog het leuke nieuws van vorig jaar zomer? Linda de Mol mocht toen naar buiten brengen dat ze door de makers van Gooische Vrouwen was benaderd voor een nieuwe film en dat het April, May, June heet. Nu is er nog beter nieuws, want we weten ein-de-lijk wanneer deze film in de bioscoop draait.

Je hebt er een klein beetje geduld voor nodig, want de releasedatum is pas in december. Maar hé, dan heb je tenminste iets om naar uit te kijken.

Wanneer draait April, May, June in de bioscoop?

Wanneer April, May, June in de bioscoop draait wil je ongetwijfeld een gaatje vrij houden in je agenda. 19 december is het in ieder geval zover en we herinneren je graag nog even aan het verhaal:

De zussen April, May, June komen bij elkaar als hun zieke moeder hen vertelt dat ze uit het leven wil stappen. Ze kan pas vredig heengaan als één van de zussen belooft om de zorg van hun autistische halfbroer op zich te nemen. Klein probleem: de zussen vinden zich niet geschikt hiervoor.

Linda neemt de rol van April op zich en de rest van de cast ziet er ook goed uit. Neem hier een kijkje om erachter te komen wie-wie speelt.

Houd 19 december alvast vrij om April, May, June in de bioscoop te kijken met de meiden of je moeder, want het belooft een mooie film te worden.

Beste nieuws ooit: De makers van Gooische vrouwen brengen een nieuwe film uit

Reageer op artikel:
Houd de volgende datum vrij want dan draait April, May, June in de bioscopen
Sluiten