Redactie
Redactie News 13 jul 2020

OMG – Arda en verleidster Amber kondigen babynieuws aan

Temptation Islandliefhebbers opgelet, dit wil je weten. Er is namelijk groot babynieuws op komst: Arda en verleidster Amber van het laatste seizoen van Tempation Island hebben gisteravond op Instagram aangekondigd dat ze hun eerste kindje verwachten.

Ze delen zélfs al wanneer Amber is uitgerekend..

Arda en Amber zwanger

Zo snel kan het dus gaan in het leven. Terwijl de buitenwereld eigenlijk pas een paar maanden op de hoogte was van de relatie van de twee Temptation Island kandidaten, en ze zelfs al samenwonen, zijn zij allang ready voor het nieuwe hoofdstuk: baby’s. Amber en Arda delen allebei in uitgebreide Instagram-berichten hoe blij ze zijn met dit heugelijke nieuws.

Arda

Volgens Arda was 2020 een hectisch jaar waarin iedereen veel up’s en downs heeft gekend, waarin veel mensen diep hebben gezeten zowel financieel als emotioneel. Maar volgens hem komt er net zoals alles, ook hier een einde aan. Hij kondigde al eerder aan dat er iets groots op komst was, en dat is het ook.

“Er is iets op. komst waardoor mijn leven positief zal veranderen. Een onverwacht mirakel heeft zich enkele maanden geleden voorgedaan. Met veel vreugde in mijn hart, wil ik jullie meedelen dat Amber en ik in verwachting zijn”, laat Arda op Instagram weten.

Amber

Amber vertelt op haar Instagram dat zij 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van haar pas gestoken spiraaltje. Ze kreeg te horen dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden. haar wereld stortte in. Ze droomde altijd al van een groot gezin, drie prachtige kinderen en in één klap werd dat voor haar voeten weggeveegd. De periode erna gebruikte zij dus geen anticonceptie meer, dat was toch niet meer nodig (dacht ze).

Maar nu, twee jaar later, heeft ze Arda leren kennen. Ze zouden er wel iets op vinden – als zij ooit aan kinderen willen beginnen – maar dat stond nu nog niet op de planning. Maar toen gebeurde het wel. “Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet geeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is”. Aldus Amber.

Instagram-baby

En het leuke is: vanaf nu kun jij al het babynieuws volgen op het splinternieuwe account van de nog ongeboren baby van Amber en Arda. Je kunt hier het account bekijken en volgen.

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
OMG – Arda en verleidster Amber kondigen babynieuws aan
Sluiten