Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 25 sep 2020

Babynieuws: Temptation-Arda en Amber delen eerste babyfoto

Zoals alle Temptation-fans weten, deed Arda met zijn toenmalige vriendin Elke mee aan het programma Temptation Island. Maar zoals je ook wel weet, reed Arda een scheve schaats met verleidster Eline. Toen kwam er een plottwist: Arda ging na afloop van de show verder met verleidster Amber. Nog steeds nog zijn ze dolgelukkig samen en ze verwachten zelfs hun eerste kindje.

Ooit wel eens van een 4D-foto gehoord?

Arda en Amber delen eerste babyfoto

Het heugelijke nieuws over de baby op komst, werd in juli aangekondigd door middel van verschillende foto’s op Instagram. Ook dit keer deelt Amber weer een update, maar dit keer via het account van de ongeboren baby. Ze laat een 4D-foto zien van haar 27 weken oude, nog ongeboren kleine baby.

“Hallo iedereen! Ik blijf nog 13 weken in mama’s buiten zitten. Ik vind het hier leuk, maar ik kan niet wachten om de wereld te zien. Ik ben heel actief en ik stamp voortdurend met mijn beentjes. Hier is mijn eerste foto waarop je kunt zien hoe ik er waarschijnlijk uit zal zien. Op wie lijk ik het meest, op mama of papa?” Aldus de tekst onder de foto.

Op wie lijkt de baby?

Als we de reacties mogen geloven, lijkt de baby het meest op Arda. Er wordt zelfs gezegd dat het neusje van de baby op de neus van Arda lijkt.

Hierop reageert Arda met: “Uiteraard lijkt hij het meest op papa”. Wat vind jij? Lijkt de baby meer op Amber of Arda? Toch zullen we er pas écht achterkomen wanneer de baby is geboren. Nog eventjes geduld dus..

Lees ook: Babynieuws: boerin Steffi en Roel uit Boer zoekt Vrouw verwachten hun eerste kindje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Babynieuws: Temptation-Arda en Amber delen eerste babyfoto
Sluiten