Argh! De eeuwige strijd die je áltijd zult blijven houden met je nagels

Verzorgde handen zijn vaak iets waar een vrouw ten alle tijd mee bezig is. Je bent dol op mooie kleurtjes nagellak en zorgt heel erg goed voor je nagels. Maar mooie nagels brengen ook heel veel irritaties met zich mee, het gaat nóóit zoals je wilt.

Het duurt uren voordat je nagels droog zijn

Je hebt het prachtigste kleurtje te pakken. Je nagels zijn op de perfecte lengte en je gaat aan het werk. Je bent héél erg trots, want je hebt je nagels perfect gelakt. En dan, het wachten. Het duurt op de een of andere manier uren. Wanneer je je nagels hebt gelakt heb je opeens het gevoel dat je héél veel moet doen, terwijl je anders uren onbewogen op de bank kunt liggen.

En dan toch dat stukje

Voor je gevoel had je echt lang genoeg gewacht met dingen te doen. Je hebt netjes gezeten en je wist zeker dat ze nu echt klaar voor gebruik waren en daarom ging je douchen of iets anders doen. En daar was je al bang voor, je doet de gulp van je broek open en daar voel je iets. Je nagels waren blijkbaar nog niet droog.

Een gescheurde nagel is een hell

Aaaaah. Je doet lang alsof er niets is gebeurd, maar je ziet de nagel steeds meer scheuren. Wat nu? Ze waren net op de perfecte lengte en dit betekent nu dat je ze allemaal op dezelfde lengte moet gaan knippen of veilen. Naast het feit dat het voor je prachtige handen niet mooi is, doet het ook nog eens pijn.

Uitgegroeide gellak

Gellak, wat een top uitvinding. Je nagels zien er prachtig uit en ze worden er ook nog eens hartstikke sterk door. Maar dan komt het moment dat ze gaan uitgroeien. Niets is vervelender dan er achter komen dat je nagels er eigenlijk niet meer uitzien, maar je deze week écht geen tijd hebt om naar de salon te gaan. J

Je veilt altijd net te kort

Soms zijn je nagels gewoon net een stukje te lang. Daar zit je dan met je veil, je wilt altijd alleen de nodige stukjes van je nagel vijlen, maar dit gebeurt nooit. Met een betreurd gezicht kijk je naar je overgebleven nagels. Zucht..

Je blijft je ergeren aan dat ene lelijke stukje

Je nagels zijn nóóit perfect. Dit is nou eenmaal zo en je zult je altijd blijven ergeren aan dat ene lelijke stukje, dat nooit maar dan ook nooit zal verdwijnen.

LEES OOK: 9 x de ultieme tips tegen ribbels in je nagellak

Reageer op artikel:
Argh! De eeuwige strijd die je áltijd zult blijven houden met je nagels
Sluiten