Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 20 jun 2017

Primark heeft nu de meest fantastische items voor je Ariël collectie

We springen een gat in de lucht. Één van onze favoriete Disney figuren heeft zojuist een gehele collectie gekregen in de Primark. Jep, een gehele Ariël collectie. Voor een prijsje waar je u tegen zegt. En geloof het of niet, iedereen is enorm fan.

Rennen naar de Primark voor alle mooie spulletjes

Vorige week vertelden we je over de geweldige festival collectie van Primark. En nu komt de winkel met nóg meer mooie spulletjes op de proppen. Wij vrouwen worden gek van Disney, daarom werd het tijd voor een heuse collectie van De Kleine Zeemeermin. Super veel mooie en goedkope items om toe te voegen aan je Ariël collectie.

Er is één item in het bijzonder dat viral is gegaan op Instagram en Twitter. Het is een zwarte tas met het gezicht van slechterik Ursula erop. Die lieten we je hier al zien en hij is hilarisch.

Ariël collectie, love it

Maar er zijn nog veel meer blije klanten en we snappen wel waarom:

Maar, er is meer. Er zijn mooie kussens, zachte zeemeerminstaarten, warme sokken, washandjes, bekers voor je koffie, chille broeken en nog veel meer. Hier een greep uit de Ariël collectie. Ren naar de winkel en scoor je favoriete item voor een prikkie.

Heb je deze ook al gescoord? Je kunt nu een opblaaspizzapunt scoren bij Primark

Reageer op artikel:
Primark heeft nu de meest fantastische items voor je Ariël collectie
Sluiten