Alex Ebbers
Alex Ebbers Life 1 jul 2019

Hebben! Er is nu een armband die ervoor zorgt dat je van al je verslavingen af komt

Voor de een is het roken, de ander gaat nét iets te vaak naar de snackbar, misschien bijt je nagels of heb je een heel andere verslaving. Hoe je het ook wendt of keert, verslavingen zijn nooit een pretje. Daarom is er nu een armband ontwikkeld die je van iedere verslaving af kan helpen. Mits je hem consistent draagt, natuurlijk.

Armband tegen verslavingen

De armband, genaamd Pavlok 2, werkt op dezelfde manier als een hondenbandje die stroomstootjes afgeeft. Elke keer dat je ongewenst gedrag vertoont, geeft het bandje je een schok. Wel is het belangrijk hierbij te weten dat je zélf het bandje bestuurt. Hij herkent het niet wanneer je de ongewenste handeling uitvoert. Gelukkig wil dit niet zeggen dat je kunt valsspelen tot de max; anderen met de app kunnen de armband ook bedienen. Wanneer jij die burger naar je mond brengt, pakt je vriendin de app er snel bij om je te voorzien van een fijn stroomstootje. Dat zal je leren.

Doet het pijn?

Je moet de schok natuurlijk wel voelen, anders werkt het niet, maar de hoeveelheid pijn zou meevallen. Het schijnt vergelijkbaar te zijn met de schok die je soms ’s winters krijgt wanneer je een statisch geladen object (zoals een deurklink) aanraakt.

Hebben? De armband is hier te koop en hij kost een flinke duit, namelijk €180. Maar hé, je moet er wat voor over hebben om van je verslaving af te komen.

Pavlok

Reageer op artikel:
Hebben! Er is nu een armband die ervoor zorgt dat je van al je verslavingen af komt
Sluiten