Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 16 apr 2018

Dat belooft wat: Déze Temptation Island verleidster doet mee aan Een nacht met mijn ex

Er is drama tv op komst. Het is moeilijk om toe te geven dat het einde van Temptation Island écht in zicht komt, maar gelukkig staat er een nieuw programma op je te wachten, Een nacht met mijn ex. En de Temptation goden zijn met je, want er doet een verleidster mee aan het programma.

Een nacht met mijn ex op NPO3 is absoluut een programma dat je wil zien als je fan bent van Temptation. Sterker nog, het programma heeft een Temptation Island-tintje. Niemand minder dan verleidster Ashley doet mee.

Een nacht met mijn ex

Ja, dé Ashley die zich ook opgaf voor Ex On The Beach: Double Dutch. Zij is namelijk niet vies van een (reality)programma of twee. Of nou ja, drie inmiddels. Als kandidate van Een nacht met mijn ex schittert ze binnenkort op de publieke omroep.

Wat gaat Ashley doen? Ze laat zich, zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, een nacht opsluiten met een ex. In het appartement kan zowel drama ontstaan of een bloeiende romance. Het schijnt namelijk dat één van de twee hoop heeft om de relatie nieuw leven in te blazen.

Welke ex doet mee?

Aangezien Ashley nogal wat mannen op haar exenlijstje heeft staan is het moeilijk om te raden met wie ze een nachtje doorbrengt. Dat belooft dráááma.

Een nacht met mijn ex is vanaf morgen te zien om 20:25 uur, maar de verleidster zie je niet terug in deze aflevering. Nog even geduld. Dit wordt SMULLEN.

Reageer op artikel:
Dat belooft wat: Déze Temptation Island verleidster doet mee aan Een nacht met mijn ex
Sluiten