Dit zijn de bestselling beautyproducten van ASOS deel 2

ASOS is een walhalla op het gebied van – nou ja, alles eigenlijk. Begonnen ze twintig jaar geleden met alleen kleding, inmiddels verkopen ze alles wat je maar kunt bedenken: interieur, gadgets en natuurlijk hele toffe beautyproducten.

Van bekende merken tot nicheproducten, je vindt er van alles. Schreven we onlangs al over de beauty bestsellers op ASOS, hebben we hier een zomerse update voor je.

De nieuwe ASOS beautyproducten

Heb je alle beautyproducten van de vorige keer al uitgeprobeerd? Dan wil je deze zeker weten ook niet missen.

ASOS beauty

1. Danielle Creations Coconut Oil Hair Turban, €15,95

Dit haarmasker hoef je niet onder de douche te gebruiken. Het is een soort zachte tulband die je haar verzorgt met onder andere kokosolie om jouw haar intens te hydrateren.

ASOS beauty

2. Skin Proud ASOS Exclusive Everything Beauty Balm, €11,49

Er is weer een nieuw merk on the block: Skin Proud. Het bevat simplistische ingrediënten zoals The Ordinary en The Inkey List, maar dan in een millenial pink jasje. Dit item is speciaal voor ASOS gemaakt en bevat een mix van antioxidanten en jojoba olie om je huid van de nodige TLC te voorzien.

ASOS beauty

3. Nars x ASOS Radiant Creamy Concealer Mini, €17,99

Als twee merken waar we gek op zijn samenkomen, dan moet daar wel iets moois uit voortvloeien. En dat gebeurt dus ook. De bestselling concealer van NARS is nu in mini formaat verkrijgbaar, zodat je hem deze zomer overal mee naar toe sleept in je tas.

4. Murad Hydration Handled Kit, €34,95

Reinig, zuiver en bescherm: deze kit bevat alles wat je nodig hebt voor een glowy skin. Perfect wanneer je verschillende producten wilt uitproberen om te kijken of ze iets voor jou zijn.

5. Sunday Rain Body Wash Watermelon & Mint, €9,95

Geef je huid een opfrisser met deze body wash. Hij ruikt heerlijk naar watermeloen en mint en bevat biologisch afbreekbare scrubdeeltjes om je huid te exfoliëren. Twee vliegen in één klap dus.

ASOS beauty

6. Revolution Skincare Cooling Eye Ball Roller, €5,99

Heb je de beautyhack wel eens gebruikt van de lepel onder je oog? Dan krijgt je beautyregime met deze tool een upgrade. Leg hem voor extra effect eerst even in de koelkast en rol zachtjes onder je ogen om te de-puffen.

7. REN Radiance AHA Smart Body Serum, €48,99

Net zoals we ons gezicht exfoliëren, kan ons lichaam af en toe ook wel eens een opknapbeurt gebruiken. Deze tube bevat een creme met melkzuur waardoor de dode huidcellen worden verwijdert van de huid en een mooie glow ontstaat.

8. Hallyu Watermelon Refreshing & Hydrating Jelly Mask, €6,99

Wie kan er nu nee zeggen tegen een masker waarmee je op een watermeloen lijkt? Gelukkig is het maar voor eventjes, want zodra je het sheetmask eraf haalt is je huid weer opgefrist en gehydrateerd.

Lees ook: