Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 18 februari 2018

Met Asos’ eerste eigen sportcollectie kom je er niet meer onderuit om te sporten

Sporten is misschien niet altijd even leuk, maar het is wel belangrijk. Om het een tikkeltje leuker te maken, kun je een vriendin meeslepen naar de sportschool of bijvoorbeeld een fantastische sportoutfit kopen om in de stralen.

Want met een leuke outfit wordt alles meteen een stuk leuker. Eerder kon je al de nieuwe collectie van Primark bewonderen. Dit keer heeft Asos een geheel eigen sportcollectie ontworpen. Wij werden al fan voordat we überhaupt de kleding zagen.

De eerste eigen sportcollectie van Asos

Maar we werden nog een grotere fan toen we de beelden zagen. De nieuwe collectie, ASOS 4505, zit vol met dynamische prints en trendy kleuren die ook in de modecollecties te zien zijn. Er is keuze uit meer dan honderd verschillende stijlen. In het bijzonder zijn er voor vrouwen items met knalkleuren en bijpassende naadloze leggings met sportbeha’s.

Bovendien zijn de kleren gemaakt voor iedere sport die je maar wil doen. Zelfs als je nog een skivakantie op de planning hebt staan, kun je bij Asos terecht. Ook als je buiten wil gaan hardlopen in het donker, zijn er speciale reflecterende jasjes verkrijgbaar. Aan werkelijk alles is gedacht.

[one_half]asos sportcollectie
[/one_half][one_half_last]asos sportcollectie[/one_half_last]

Wie gaan we volgende week in de sportschool zien?

ASOS

Reageer op artikel:
Met Asos’ eerste eigen sportcollectie kom je er niet meer onderuit om te sporten
Sluiten