Kom maar door met de kerst want in deze trui pas je samen met je vriend

Je hoeft niet bang te zijn dat de feestdagen jou te koud worden. ASOS verkoopt namelijk een te heerlijke kersttrui die je niet in alleen draagt, maar gezellig met je lover. En zeg nu eens eerlijk, is er een betere manier om kerst door te brengen? Wij denken van niet.

Als de feestdagen bij jou draaien om gezelligheid en samenzijn is deze ASOS kersttrui het perfecte cadeau voor je. Het wordt een beetje lastig als je samen naar de wc wil, maar voor de rest kunnen jullie iedere seconde samen doorbrengen.

ASOS kersttrui voor twee personen (je vriendje, dus)

ASOS is niet de eerste webshop die zo’n gezellige kersttrui voor twee personen verkoopt. Dat betekent niet dat het nu minder geniaal is, want je vriendje wil jij hier ongetwijfeld in zien. Kunnen jullie gezellig samen op de bank zitten en daarna aan tafel met een glas wijn in je vrije hand.

En oké, voor het eten wil je de trui misschien even uitdoen. Want nee, anders is het niet heel praktisch. Maar verder is dit een prachttrui om aan je garderobe toe te voegen. Voor 33,99 euro is deze trui voor jou. Nu maar hopen dat je ‘m op Sinterklaasavond al uit mag pakken.

Bestellen? Klik dan hier. En pssst, anders vind je deze HEMA truien vast ook heel leuk.

Vergeet de foute kersttrui! Foute kerstjurken zijn je nieuwe lievelings

Reageer op artikel:
Kom maar door met de kerst want in deze trui pas je samen met je vriend
Sluiten