Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 15 nov 2018

Be right back: even onze jeugd herbeleven met deze lavalamp van ASOS

Hier is een suggestie voor je wishlist: deze lavalamp van ASOS. Zó passé? Nee hoor. Want waar kleding uit de jaren negentig weer helemaal je van het is, keren ook dit soort dingen weer terug. Zorg dus dat je er snel bij bent zodat ook jij je jeugd kan herleven.

Klaar om je vriendinnen jaloers te maken met een prachtexemplaar?

De 90s zijn hip

Ben je een 90s kid, dan herken je veel trends die nu weer terugkomen op het gebied van kleding en accessoires. Ook andere dingen uit die tijd maken snel een opmars, waaronder de lavalamp. Niks leukers dan minutenlang staren naar die bewegende massa.

ASOS lavalamp

ASOS komt terug met eenzelfde soort lamp. De lava is vervangen door vliegende glitters. Oké, het is technisch gezien dus geen lavalamp, maar laten we niet moeilijk doen.

Het komt op precies hetzelfde neer als de lamp die je vroeger had. Kijk de vorm van deze lamp, dat is er toch één uit duizenden?

ASOS lavalamp
ASOS lavalamp

De magie van dit soort lampen komt natuurlijk pas echt naar voren wanneer je deze aanzet. Leuk die zilveren glitters, maar wat we écht willen is het betoverende effect van de gekleurde lampen die erop schijnen. Kijk bovenstaande foto maar even, je maakt ons niet wijs dat je dit wilt missen.

Het leukste van dit alles? ASOS verkoopt de lamp voor maar 9,99 euro. Spotgoedkoop. Hier kan je hem krijgen.

Voor iedereen die dit spel nog kent:

Oh yes! Rollercoaster Tycoon is terug en wel met een fantastische app

Reageer op artikel:
Be right back: even onze jeugd herbeleven met deze lavalamp van ASOS
Sluiten