Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 10 feb 2018

Say yes to the dress: Asos komt weer met een nieuwe collectie trouwjurken

Als je het een droom van je is om ooit in je leven te gaan trouwen, dan ben je vast al flink aan het sparen. De locatie, het eten en drinken, de taart en de decoratie kan bij elkaar behoorlijk wat kosten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de jurk. Maar een fantastisch mooie trouwjurk hoeft geen kapitalen te kosten.

Wie zegt dat trouwjurken van een paar honderd euro niet net zo mooi kunnen zijn als trouwjurken van een paar duizend euro? Asos bewijst in ieder geval dat de jurk op de mooiste dag van je leven prachtig én betaalbaar kan zijn.

Betaalbare en mooie trouwjurken van Asos

Vorig jaar stonden er fantastisch mooie bruidsjurken op onze favoriete webshop. En de prijzen zagen er haast net zo fantastisch uit. Reden genoeg om dat succes door te pakken, dacht Asos.

Daarom staan er vanaf deze maand weer ontelbaar veel mooie jurken online die je voor een prikkie kunt scoren. Want zeg nou zelf, 240 euro voor een trouwjurk is toch een droom?

Wat nieuw is ten opzichte van vorig jaar, is dat je ook bruidsjurken kunt kopen op Asos Marketplace. Hier vind je jurken die one of a kind zijn. Om zeker te weten dat niemand in dezelfde jurk loopt, dan weet je waar je moet zijn.

Krijg je ook al zoveel zin om in het huwelijksbootje te stappen?

Asos

Reageer op artikel:
Say yes to the dress: Asos komt weer met een nieuwe collectie trouwjurken
Sluiten