Gaat ASOS een alibi optie toevoegen? We hopen van wel want hier zitten we allemaal op te wachten

Eigenlijk hebben we dit al van jongs af aan geleerd van onze moeders. Aankoopbewijsjes en nieuwe kleding of schoenen zo ver mogelijk achterin de kast verstoppen, het na een tijdje pas dragen en als je partner dan vraagt of het nieuw is zeggen dat dit al maanden in de kast ligt. Leugentje om eigen bestwil? Bij ASOS snappen ze ons wel.

Je kan het soms ook amper verantwoorden, geen geld hebben voor gezamenlijke aankopen maar wél een paar tientjes (of meer) uitgeven aan nieuwe kleding. Hierdoor laat je partner je soms geen keus en moet jij wel geheimzinnig doen rondom je nieuwe aankopen. Daar heeft ASOS wat op bedacht (weliswaar niet helemaal zelf maar toch).

Shoppen met een alibi bij ASOS

Het idee is niet nieuw want we zagen het eerder al eens voorbijkomen bij een webshop van Aliexpress. Dat is dan ook de plek waar ASOS het ongetwijfeld heeft gespot. De webshop doet het retegoed op social media en vraagt haar klanten regelmatig om input. Zo ook over het al dan niet toevoegen van een alibi in je pakketje. Say whut?!

Omdat je je aankopen, zeker als deze online zijn gedaan, niet altijd verborgen kunt houden voor je partner zou er een extra optie aangeklikt kunnen worden: ‘Do you need an alibi in your package, in the form of ‘Congratulations on winning this item’?’. Wij zijn verkocht want dit zou er natuurlijk voor kunnen zorgen dat je wat makkelijker wegkomt met al die pakketjes die op jullie adres worden bezorgd. Oepsie.

Do we NEED this?

Posted by ASOS on Wednesday, October 21, 2020

Of de webshop het alibi daadwerkelijk binnenkort zal gaan doorvoeren weten we niet maar bij dezen: ASOS ALS JE DIT LEEST, WIJ WILLEN EEN SHOPALIBI!

Ondertussen maar vast wat extra aankopen doen (het is tenslotte al bijna Kerstmis)? Comfortabel én sexy: 7 x de mooiste bralettes die je wilt shoppen

Reageer op artikel:
Gaat ASOS een alibi optie toevoegen? We hopen van wel want hier zitten we allemaal op te wachten
Sluiten