Inga Stoit
Inga Stoit News 24 jul 2018

Woon je in het noorden en houd je van katten? In Assen is een kattenbrasserie geopend

Goed nieuws voor alle kattenliefhebbers in Assen en omstreken. Sam & Moos is namelijk de eerste kattenbrasserie in deze leuke stad. Hier kun jij heerlijk genieten van lekkere hapjes en koffie, en daarnaast knuffelen met de meest lieve katjes. Blijer kan je ons haast niet maken.

Ben jij een echt kattenvrouwtje? En knuffel je het liefst de hele dag met jouw favoriete poezenbeest? Als je zelf geen kat hebt, kan dat nu bij Sam & Moos in Assen. De kattenbrasserie is een plek van liefde en genot. Liefde voor de meest lieve katjes, en genot door de meest heerlijke hapjes en drankjes.

Katten brasserie

Sam & Moos is gevestigd in de Ceresstraat in Assen. Sam van Naarden heeft de zaak geopend en heeft haar inspiratie te danken aan haar kat Moos.

De brasserie bestaat uit twee gedeelten. Er is een plek waar jij heerlijk kan smikkelen en smullen van al het lekkers. En er is een plek waar jij kan knuffelen met de liefste katjes. Je kan je lekkers meenemen naar deze plek, of vooraf oppeuzelen.

Assen

Niet alleen Assen is de gelukkige stad met een katten brasserie. In Amsterdam heb je Kattencafé Kopjes. De ideale plek om dubbelop te genieten van lieve katjes en leuke mannen. Ons leven is compleet. Beide cafés zijn absoluut een bezoekje waard.

Reageer op artikel:
Woon je in het noorden en houd je van katten? In Assen is een kattenbrasserie geopend
Sluiten