Ook jij kunt nu Assepoester haar krijgen en het is om verliefd op te worden

Hoewel er genoeg leuks was om naar te kijken in de film Cinderella (lees: acteur Richard Madden), konden wij niet genoeg krijgen van het haar van Lily James.

Wanneer ze als Assepoester naar het koninklijk bal gaat is haar haar bezaaid met kristallen wat er werkelijk stunning uitziet.

En ook goede fee Helena Bonham Carter heeft de mooie steentjes in haar haar.

Wij krijgen geen genoeg van deze mooie haarversieringen en gelukkig kunnen we ze nu zelf ook dragen. De steentjes zijn van het merk Charmsies, en zijn ontzettend simpel om aan te brengen.

DIY

Zo werkt het: Je haalt de achterkant van de steentjes af en plakt ze daar waar je ze wil hebben. Daarna ga je er ongeveer vier seconden overheen met je stijltang, en als laatste haal je het plastic aan de voorkant eraf. En tadaa, klaar.

Afwisseling

De steentjes blijven een paar dagen zitten, maar wanneer je ze er eerder af wil halen kan dat ook. Breng dan een royale laag conditioner aan onder de douche en borstel de steentjes voorzichtig uit je haar.

Het leuke is dat je genoeg af kunt wisselen want er zijn heel veel verschillende soorten te koop. Sterretjes, hartjes, studs en ga zo maar door. Check de foto’s hieronder voor inspiratie.

Reageer op artikel:
Ook jij kunt nu Assepoester haar krijgen en het is om verliefd op te worden
Sluiten