Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 14 juli 2017

Huis kopen? Dit tropische, Australische eiland is net zo duur

Als je aan het sparen bent om een huis te kopen denk dan nog maar even goed na. Want wat is er cooler dan je eigen eiland compleet met de allermooiste stranden, een boot en genoeg ruimte om te chillen? Je leest het goed. Er staat een prachtig tropisch Australisch eiland te koop.

Als het altijd al je droom is gewoon om op een onbewoond eiland te wonen dan wordt het nog mooier. Je kunt namelijk een onbewoond eiland kopen. Jep: een heel eiland voor jou alleen. Een tropisch eiland welteverstaan. In het prachtige Australië. Denk jij wat ik denk?

Een eigen party eiland

Oh yeah. Dat dachten de vorige eigenaren ook. Een stel vrijgezelle mannen kochten het eiland ooit om daar de vetste feestjes te geven, te vissen en gewoon lekker te chillen met elkaar. En wat klinkt dat perfect. De mannen zijn nu een stukje ouder geworden en gesetteld en willen daarom afstand doen van het eiland.

Voor 330.000 euro is het eiland van jou. Oorspronkelijk kostte het eiland het dubbele, dus je hebt een fikse korting. Koop daarom geen huis. Ons advies: koop dit eiland met je girlsquad en laat er een mooi vakantiehuis op bouwen. Of een hutje, als je daarna geen geld meer over hebt.

Ik heb een Australisch eiland

Ik ruil voor dat geld krijg je prachtige stranden, groene velden en een boot. Met de boot moet je vijf kilometer varen om naar de winkels aan het vasteland van Queensland te gaan. Het eiland is maar liefst 9,3 hectare groot en de temperatuur is er altijd aangenaam.

Ook fijn: er is wel een biotoiletje aanwezig op het eiland. Je hoeft je behoefte dus niet in de bushbush te doen. En er zijn regenwatertanks, een generator voor elektriciteit (mobiel opladen moet toch) en een bioler voor warm water. Rond het eiland zwemt veel vis, aan eten daarom ook geen gebrek.

Check het huis op dit prachtige Australische eiland hier, waar wacht je nog op?!

Reageer op artikel:
Huis kopen? Dit tropische, Australische eiland is net zo duur
Sluiten