Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 10 jul 2016

Avocado is life! 8 herkenbare situaties als je avocado addict bent

De avocado is voor jou vloeibaar goud. Waar je ook gaat, je zorgt ervoor dat er een avocado bij je in de buurt is. Ze maken elk gerecht lekkerder en je trekt een sip gezicht als je een dag zonder een avocado moet doorbrengen. Yes, avocado is life:

1. Avocado orgasms zijn de beste

Het moment dat je een rijpe avocado te pakken hebt, krijg je nog net geen orgasme. Het moment dat je de avocado open snijdt weet je zeker dat ´ie zo zacht als boter is. En helemaal als je ´em fijn prakt op je geroosterde broodje. Nog een beetje peper, zout en citroen en je orgasme gaat van start. Heaven.

2. Je huilt van binnen als de avocado´s op zijn

Vol goede moed loop je naar de supermarkt om iets te maken met het goud in de wereld: een avocado. Je kijkt uit de verte al naar de groenteafdeling (hoezo liggen ze daar? avocado is fruit, idiots) en probeert er eentje te vinden. Maar het enige wat je ziet is een groot, leeg zwart vak. Als je vraagt waar de avocado´s zijn krijg, je een droevig antwoord: ´Sorry die zijn op´.

3. Een lunch zonder avocado is ondenkbaar

Want de avocado zorgt ervoor dat je broodje smeuïg is, je salade voorzien is van een vullend ingrediënt en bovendien dat je verslaving in je hoofd wordt gestild. Als er geen avocado is bij je lunch spreek je ook al snel van een ´karige bedoening´.

4. Je zoekt gerust een kwartier naar een rijpe

Je bent in staat om in elke avocado te knijpen in de supermarkt om er eentje te vinden. En dit doe je ook gerust een kwartier want opgeven is niet jouw ding als het om avocado´s gaat. Tot grote ergernis van andere mensen die ook graag een avocado willen pakken. Als je er dan eindelijk eentje hebt gevonden ben je dolgelukkig.

5. Je wilt niets weten van een avocado tekort

Dat ze duurder worden oké, maar dat er een tekort ontstaat kan je maar moeilijk verkroppen. Want aangezien je gerust elke dag één avocado eet, komt dat neer op 365 avocado´s per dag. En neem je het daarom ook ernstig serieus dat er straks geen avocado´s meer zijn voor jou.

6. Je eet het niet alleen, maar smeert het ook

Maskers van avocado of andere beauty producten die avocado bevatten zijn voor jou echte musthaves. Want als het goed is om te eten dan ook om te smeren. Shampoo, maskers, lipbalm of bodylotion. Het klinkt allemaal als muziek in je oren.

7. Je liked alles op social media wat met avocado´s te maken heeft

Oké en een dislike voor die afbeelding waarop honderden avocado´s op de weg te zien zijn omdat ze van een vrachtwagen zijn afgevallen. Je bedenkt je wat je allemaal wel niet had kunnen doen met ál die avocado´s.

8. Als je iets zou moeten zijn, dan zou je een avocado willen zijn

Avocado is life, duh.

LEES OOK: Vergeet rijst: dit is dé oplossing als je telefoon in het water is gevallen

Reageer op artikel:
Avocado is life! 8 herkenbare situaties als je avocado addict bent
Sluiten