Renée
Renée Life 20 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Nooit meer stressen met avocado snijden want dit mes maakt in één keer perfecte plakjes

In de categorie ‘waarom heb ik dit niet eerder gezien’ hebben we toch een parel gevonden. Heb je ook altijd struggles met je avocado in perfecte plakjes of blokjes snijden? Zeg niet meer vrouw, want we hebben de ultieme hack voor je gevonden: de avocado snijder.

Ja, dat lees je goed. Dit apparaat weet namelijk binnen no time die rijpe groene vriend van jou te ontdoen van zijn schil. Zeg maar hallo tegen perfecte plakjes, want dit gaat je leven een stuk makkelijker maken.

De geniale avocado snijder

Je hoeft vanaf nu niet meer gevaarlijk te doen met messen, want deze musthave doet alles in één voor je. Met de avocado snijder krijg jij namelijk op een eenvoudige manier net zulke mooie plakjes als wanneer je het bestelt in een restaurant.

Heb jij genoeg van een avocado hand en ga je voor gemak? ?Bestel 'm hier: ?? http://bit.ly/AvocadoSnijderVandaag besteld = Morgen GRATIS in huis ??

Geplaatst door Debestezinnentjes op Woensdag 8 januari 2020

Het mes heeft twee kanten: eentje om deze rakker te halveren en de anderen om dus die dunne plakjes te maken. Je duwt de mesjes als een kaasschaaf door je avocado heen, et voilà. Binnen tien seconden is het werk al voor je gedaan.

En de prijs dan?

Voor deze avocado snijder hoef je gelukkig niet krom te liggen. Je betaalt voor het mes €5,99 bij Bol.com en geloof ons, je gaat er veel plezier aan beleven.

Wij gaan ‘m alvast bestellen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Nooit meer stressen met avocado snijden want dit mes maakt in één keer perfecte plakjes
Sluiten