Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 29 januari 2017

Avondje bankhangen? Deze series zijn perfect om samen met je lover te kijken

Samen een serie kijken met je lover is heerlijk. Je kunt dicht tegen 'm aankruipen en je hebt altijd iemand om mee na te praten. Maar ja, wélke serie je dan kijkt is nog wel een crime. Want hij ziet niks in Gossip Girl en Breaking Bad hebben jullie al gezien. Daarom zes series die jullie allebei leuk vinden.

Suits


Hier gaan we weinig woorden aan vuilmaken. Namelijk maar twee: Harvey Specter. Jij wil ‘m en je lover wil ‘m zijn. Punt.

White Collar


Als jullie Suits leuk vinden, begin dan ook aan White Collar. Ook hierin speelt een oplichter: Neal Caffrey. Die er bovendien bijna té perfect uitziet. In ruil voor strafvermindering gaat Neal bij de FBI aan de slag. De serie is luchtig en grappig en heerlijk om te kijken als jullie een avondje niets te doen hebben.

Trapped


Heb je IJsland nog op je bucketlist staan, dan is deze serie sowieso al een must see. Al kan het wel zijn dat je het land daarna van je lijstje schrapt, dus wees gewaarschuwd.

Trapped gaat namelijk over een IJslands dorpje dat door een sneeuwstorm afgesloten wordt van de buitenwereld. Als er een lijk wordt gevonden is één ding duidelijk: de moordenaar bevindt zich in het dorp.

Kruip lekker tegen je lover aan, want het kan guur worden.

The Bridge


Als je van Scandinavische misdaadseries houdt dan zul je van The Bridge (originele naam: Bron/Broen) houden. In deze serie werken een mannelijke Deense en een vrouwelijke Zweedse rechercheur samen om een seriemoordenaar op te pakken. Deze serie zit heel knap in elkaar en we kunnen jullie verzekeren dat je weinig zult slapen. Want je wilt doorkijken totdat je écht weet wie de dader is.

Happy Valley


Zeg tegen je lover dat je graag deze politieserie wilt kijken. Dan denkt hij: fijn, spanning en sensatie. En dat is er ook. Maar het is ook een dramaserie, waarin de personages misschien nog wel belangrijker zijn dan het verhaal.

Brigadier Catherine Cawood is de hoofdpersoon in deze serie. Ze woont samen met haar zus, een ex-junk, haar dochter heeft zelfmoord gepleegd nadat ze zwanger werd van een man die haar heeft verkracht en Catherine’s zoon wil niet meer met haar praten. Drama genoeg ja. Ondertussen wordt er een meisje ontvoerd en wordt Catherine steeds dieper in de zaak getrokken.

The Leftovers


Stel dat je op een ochtend wakker wordt en 2 procent van de wereldbevolking is op mysterieuze wijze verdwenen. Dat lijkt niet zo veel, maar stel dat jouw lover, ouders of beste vriendinnen ineens spoorloos zijn. Waar zijn ze heen? Komen ze nog terug?

Aan de The Leftovers werkt de co-creator van de serie Lost, dus je kunt je voorstellen dat je voor de nodige raadsels komt te staan.

Lees dit ook even: Yas keek Soof 2: De ultieme film voor iedereen die de Nederlandse Bridget Jones wil zien

Reageer op artikel:
Avondje bankhangen? Deze series zijn perfect om samen met je lover te kijken
Sluiten