Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 29 mei 2016

Avonturen om te beleven als single die véél leuker zijn dan zoeken naar een man

Soms heb je als single de neiging om je leven te laten draaien om het vinden van een man. Niet altijd natuurlijk, maar het is vaak wel een leidende factor. En dat terwijl je leven juist onwijs leuk kan zijn als je alle vrijheid van de wereld hebt. Vrijheid om kleine avontuurtjes te beleven. Hier zijn een aantal avonturen, die je leven zo leuk zullen maken, dat je vrienden in relaties jaloers zullen worden op jouw levensplezier.

Elke maand iets doen wat je nooit eerder hebt gedaan

Het maakt niet uit wat het is, zolang het iets is wat je nog nooit eerder hebt gedaan. De avonturen zijn oneindig als je jezelf verplicht om ze te beleven. Je zult merken dat het leven een stuk leuker wordt, dan het al is.

Verkleedpartijtjes houden met vriendinnen

Je vond dit geweldig als kind, maar je bent er op een gegeven moment mee opgehouden. Maak weer contact met je kinderhartje, door een verkleedpartijtje te houden. En één keer per jaar met Halloween als halfnaakte -vul zelf in- verkleed gaan, telt uiteraard niet.

Wekelijks een nieuw recept uitproberen

Je hoeft geen culinaire godin te zijn, maar als je op regelmatige basis nieuwe recepten uitprobeert, wordt je niet alleen een betere kok, maar wordt je ook inventiever met eigen recepten bedenken. Het kan zo simpel zijn als je zelf wilt, maar het is een heerlijke skill om te hebben.

Naar een nieuwe stad vliegen met een vriendin en voor een heel weekend een ander identiteit aannemen

Je kunt een heel achtergrond verhaal verzinnen en voor een paar dagen andere mensen zijn. Niet alleen is het leuk om als volwassene weer te mogen spelen, je hebt ook constant binnenpretjes met je vriendin.

Karaoke zingen met toeristen

Ga gewoon een keer alleen naar een karaokebar, ontmoet wat toeristen en ga Spice Girls met ze zingen. Wedden dat je de avond van je leven hebt?!

Een kamer in je huis geheel nieuw inrichten

Kies een kamer uit die wel een opknapbeurt kan gebruiken. vervolgens ga je online kijken naar je favoriete upcycling video’s en maak je de kamer van top tot teen helemaal anders. Grote kans dat het je lievelingskamer van het huis wordt.

Paardrijden op het strand

Trek (over je legging en laarzen) een lange jurk en galoppeer over het strand als een prinses. Trouwens als je toch bezig bent, doe ook een kroon op. Gewoon omdat het kan.

Road trip

Bel je bestie, pak een koffer in en begin met rijden. Zeg ja tegen alle (veilige) avonturen, die op je pad komen en geniet van de vrijheid.

LEES OOK: Waarom impulsieve vrouwen altijd de mooiste avonturen beleven

Reageer op artikel:
Avonturen om te beleven als single die véél leuker zijn dan zoeken naar een man
Sluiten