Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 26 feb 2017

Awesome! In dit restaurant kun je naast eten ook een heleboel spelletjes spelen

Ben jij super fanatiek en ben je gek op spelletjes? Dan is dit het ideale uitstapje voor jou waar je weer even heerlijk kind kan zijn onder het genot van tientallen spelletjes. Van flipperkasten tot ganzenbord en airhockey tot mega jenga: bij de TonTon Club in Amsterdam hebben ze het allemaal.

De zondagmiddag spelletjes naar the next level brengen? Dat is mogelijk bij de TonTon Club, waar al jouw favo games te vinden zijn. Er zijn twee locaties te vinden in Amsterdam en beide locaties hebben andere spelletjes.

Bijzondere Games

Naast de bekende games als bijvoorbeeld Airhockey en bordspellen, hebben ze hier ook hele bijzondere spellen waarvan wij alleen bij het kijken ernaar al enthousiast werden.

Zo is er een Red Bull Button Bash spel waarbij je zoveel mogelijk verlichte buttons moet bashen in de gezette speeltijd en zo je medespeler eruit moet slaan.

Ook heb je een speciale Jägermeister crane game waarbij je jouw op de kermis vergaarde grijpmachine skills kan gebruiken om een shotje Jägermeister te bemachtigen. Komen die verspeelde euro’s zo toch nog van pas.

Was je vroeger op het schoolplein ook mega goed in rond om de tafel in de pauze? Verbeter je techniek dan uit bij de 360 graden ping-pong tafel.

Hemels

En het wordt nóg leuker: je kan hier ook heerlijk eten. Beide locaties hebben een uitgebreid menu opgesteld waar je tussen de spellen door even de rust kan pakken om bijvoorbeeld een paddenstoelen zeewier burger op een broodje van noodles te eten. Hemel op aarde.

Kortom, één groot speelparadijs waar je als volwassene eindelijk weer even kind kan zijn. Wie daag jij uit voor een potje 3D twister?

Hierna nog een drankje doen in Amsterdam? Dit zijn de leukste terrasjes: 5 van de leukste terrasjes van Amsterdam

Reageer op artikel:
Awesome! In dit restaurant kun je naast eten ook een heleboel spelletjes spelen
Sluiten