Awesome! Hier kun je badderen in bier

Bier in je haar, bier in je mond en... bier in je bad. Normaal gesproken zou je misschien niet zo snel denken aan bier in bad. Maar deze combi is nu werkelijkheid. In een hotel kun je badderen in bier en dat is niet alleen heel cool maar ook nog eens goed voor je huid.

Wie wil er nu niet badderen in bier met een pilsje in de hand? Precies. Chodovar heeft het mogelijk gemaakt. Dit is een Tsjechisch biermerk en heeft een eigen hotel met spa. In hun spa kun je nu ervaren hoe het is om in hun eigen gebrouwen bier te badderen terwijl je helemaal tot rust komt.

Badderen in bier

Het voordeel van badderen in bier, is dat het goedje heel goed is voor je huid. Door het bier worden je poriën geopend en kan het zuiveren van je tere velletje beginnen. Vitamine B en cruciale eiwitten dringen de huid binnen terwijl jij ligt te genieten.

Nadat je twintig minuten hebt liggen weken in het bad, voel je je helemaal herboren en heb je een glanzend en gezond huidje waar je ‘u’ tegen zegt. Voor je naar huis gaat wordt het aangeraden om even te douchen, niet met bier, maar met gewoon water.

Wanneer kunnen we naar Tsjechië?

Bier voor je haar:
Ehh.. blijkbaar zijn bier en rauwe eieren het geheim voor volle glanzende lokken

Reageer op artikel:
Awesome! Hier kun je badderen in bier
Sluiten