Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 22 aug 2017

AWESOME! Je kunt de laatste aflevering van Game of Thrones GRATIS kijken in de bios in 7 steden

De laatste aflevering van Game of Thrones van dit seizoen komt er bijná aan. De laatste aflevering van dit seizoen wordt aanstaande zondag in Amerika uitgezonden. Nog één aflevering kun je genieten van Jon Snow en Daenerys Stormborn en alle anderen briljante karakters. En hoe kun je dat beter doen dan door de aflevering te kijken op een gigantisch scherm en nog gratis ook?

Pathé gaat namelijk de laatste aflevering van Game of Thrones van dit seizoen in maar liefst zeven steden GRATIS uitzenden. Op maandag 28 augustus kun je in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg of Utrecht opgaan in de laatste minuten Game of Thrones van dit seizoen.

De vraag is natuurlijk of je de Army of Death wel zó groot wil bekijken. Al die skeletten zijn natuurlijk niet erg aantrekkelijk. Aan de andere kant, je krijgt niet vaak een kans om zo goed in de ogen van Jon Snow weg te smelten, Cersei’s neusvleugels te analyseren die ze continu beweegt en het belangrijkste: alle aanwijzingen op te sporen. Want we weten allemaal dat Game of Thrones altijd verwijzingen maakt en dat er altijd dubbele betekenissen te ontdekken zijn. Op een klein scherm mis je ze, op een groot scherm daarentegen…

Ondanks dat de aflevering gratis wordt uitgezonden moet je wel even je ticket boeken zodat je verzekerd bent van een stoel. Verzamel je vrienden/ vriendinnen daarom snél snél want de kaartjes vliegen als warme broodjes over de toonbank. De tickets zijn hier verkrijgbaar.

Reageer op artikel:
AWESOME! Je kunt de laatste aflevering van Game of Thrones GRATIS kijken in de bios in 7 steden
Sluiten