Iris Hoekstra
Iris Hoekstra Life 8 jul 2016

Awesome! Je kunt in New York overnachten in een gepimpte taxi

Een bezoek aan The Big Apple staat vaak bovenaan de bucket list. Een morning run over de Brooklyn Bridge, een fietstocht door Central Park of een bezoek aan the Empire State Building. Wij willen het allemaal meemaken. Toch houdt ons net-iets-te-krappe budget ons tegen. Met alleen een vliegticket ben je er namelijk nog lang niet. Tot nu dan.

Airbnb-host Jonathan maakt het mogelijk om voor een klein prijsje in het centrum van New York te overnachten. En nee, dit is niet in een donkere kelder, verlaten steegje of spooky zolderkamertje. Je verblijft in één van New York’s bekendste symbolen: in een echte Yellow Cab.

Jonathan bouwde zijn taxibusje om tot een knusse one-of-a-kind taxi. Het verblijf inclusief bed, kussens, verse lakens, wifi en airco heeft sinds 2002 al honderden mensen vervoerd van A naar B. Waaronder zelfs een aantal van jouw favoriete celebs.

De taxi kost rond de 40 euro per nacht en staat geparkeerd in Long Island City. Met de metro om de hoek bevind je je binnen drie minuten in Manhattan en met tien minuten op Times Square. Daarnaast brengt de chauffeur je zonder extra kosten naar de leukste en lekkerste hotspots.

Wil jij ook zo’n briljante deal voor een NYC experience? Het taxibusje is nog steeds te boeken via Airbnb.

LEES OOK: 12 redenen waarom we allemaal New York een magische stad vinden

Reageer op artikel:
Awesome! Je kunt in New York overnachten in een gepimpte taxi
Sluiten