Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 5 mei 2018

Awesome! Je kunt nu je eigen gin maken zodat je nooit zonder zit

Als je binnenkort een feestje geeft heb je misschien de gin van de Aldi al flink ingeslagen. Want goedkoop en lekker. Maar hoe geweldig is het als je zelf je eigen gin kan maken. Een beetje zoals een taart bakken, maar dan met drank.

Voor iedereen die het leuk vindt om een beetje te freubelen in de keuken. En bovendien het liefst nooit zonder een borrel zit, is er nu een fantastische uitvinding. Je kunt namelijk zelf gin maken.

Twee Amsterdamse ondernemers, Chilkia van Maasdijk (23) en Kris Swijghuisen Reigersberg (24) zijn vorige zomer met hun bedrijf gestart genaamd I MADE X. En yes, dat is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het zelf maken van drank.

De ondernemers verkochten al pakketten om zelf likeur mee te maken. En nu hebben ze hun bedrijf uitgebreid met een Do It Yourself ginpakket.

Zelf gin maken

De I Made Gin Box is een pakket dat je bijvoorbeeld aan iemand cadeau kan geven die fan is van GT’s. Maar je kunt er ook lekker zelf aan de slag gaan om vervolgens te lurken van je zelf gebrouwen drankje.

Volgens de bedenkers heeft de zelf gemaakte gin een uitgesproken kruidige smaak. Maar er zullen binnenkort meerdere smaken volgen. Oké, interesting.

Kun jij niet wachten om je eigen gin te maken? Je kunt het pakket kopen via de I Made X webshop, of in de winkels van Hutspot. Ook is het de bedoeling dat je de pakketten deze zomer kunt spotten op festivals. Kun je meteen aan de slag met drankjes brouwen.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Awesome! Je kunt nu je eigen gin maken zodat je nooit zonder zit
Sluiten