Awesome: De voorjaars make-up van Chanel

Het is weer lente, en dat betekent weer heerlijk wegzwijmelen bij de nieuwste make-up looks. Chanel verrast ons met bijzondere maar toch coole looks tijdens de nieuwste fashion show in Seoul.

Orange is the new…

Oranje is hot (duh). Oranje-rode gekleurde lippen speelde een grote rol in de show van Chanel. Elk model dat voorbij paradeerde op de catwalk was voorzien van deze gave lipstick trend.
Perfect aan deze lipstick? Hij is niet fel oranje en daardoor super geschikt voor de lente en zomer. Mochten felle kleuren niet helemaal in jouw straatje passen, dan slaag je waarschijnlijk wel met deze gave lipstick.

Wenkbrauwen

Een ander opvallend punt waren de wenkbrauwen van de modellen. Aangezet met een grote streep boven en onder de wenkbrauw, krijgen deze een heel aparte look. Perfect voor bij de show, minder voor ons om naar werk te dragen.

Lovely lashes

Om de looks van de modellen af te toppen is er gekozen voor opvallende wimpers. Het lijkt net of de modellen onder de ogen een driehoek van oogschaduw hebben gekregen, maar schijn bedriegt. In plaats van oogschaduw zijn er een paar nep wimpers onderaan de ogen bij de modellen aangebracht.

Een ander opvallende toevoeging aan de show, het haar. Elk model was voorzien van een grote zwarte vlecht op het hoofd. De een mooi rond op het hoofd gedrapeerd, het andere model doet denken aan Minnie Mouse. Tja, als je model loopt voor Chanel, kan je eigenlijk overal wel mee wegkomen. Wij houden het lekker basic met de mooie oranje lippenstift en misschien, heel misschien, een klein nep wimpertje. Voor een feestje dan.

Reageer op artikel:
Awesome: De voorjaars make-up van Chanel
Sluiten