Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 21 november 2017

Je kunt nu solliciteren op een baan bij Candy Crush en de kantoren zijn zo awesome

Op het hoofdkantoor van het zoetste spelletje ooit zoeken ze werknemers. Yes, je leest het goed, je kunt nu solliciteren op een baan bij Candy Crush. Zoek je nog een baan in het buitenland? En wil je in een jonge hippe omgeving zitten waar je je nóóit verveelt? Dan is één van deze jobs wat voor jou.

Een tijdlang was Candy Crush verschrikkelijk populair. Nu is de hype een beetje weggezakt, maar dat maakt het spelletje niet minder leuk. Ook niet om er te werken. Het blijkt namelijk dat Candy Crush nog steeds errúg goed loopt. En daarom kun jij nu een baan bij Candy Crush krijgen.

Het bedrijf heeft inmiddels kantoren over de hele wereld. Je kunt ze vinden in Malmo, Londen, Barcelona, Berlijn, Seattle, San Francisco, Malta, Tokyo, Boekarest, Chicago, New York, Los Angeles en Stockholm.

Baan bij Candy Crush

Alle kantoren zijn nog speelser ingericht dan Google. Overal heb je idiote hoekjes, je kunt overal gratis eten krijgen, er zijn roze tafeltennistafels, ze hebben slaaphoekjes en karaoke borrels op vrijdag. Klinkt fantastisch? Dat is het ook.

Is Candy Crush niet helemaal je ding? Het bedrijf maakt ook Farm Heroes, Pet Rescue en Bubble Witch. Zo kun je alle kanten op. Bij elk kantoor zijn er behoorlijk wat vacatures open. Waar je ook heen wil, de zoetigheid komt je tegemoet.
Hier kun je alle vacatures vinden.

Liever naar een zoet café dan op zoek naar een nieuwe baan? Er is een Hello Kitty café met mierzoete lekkernijen.

Reageer op artikel:
Je kunt nu solliciteren op een baan bij Candy Crush en de kantoren zijn zo awesome
Sluiten